05/10 20:00

EXCITE: LE MOTEL + FUNC

Excite is aan zijn vierde editie toe als samenwerking tussen Poppunt, Charlatan en Democrazy. Het concept is eenvoudig: we organiseren een concertavond met een Belgisch talent als hoofdact en support acts uit de buitenlandse selectie van Excite!

Concert
20:30

F.U.N.C. (fi)

Zaal

Het duo F.U.N.C. bestaat uit Misha, rapper en beatmaker uit Finland, en de Nederlandse zangeres en drumster Chai Blac. Hun debuutsingle 'Nectar' neemt je mee op een futuristisch en duister R&B avontuur.

Speelde hier vroeger op

  • 05-10-2017
Concert
21:30

Tellavision (de)

Zaal

De Duitse Fee Kuertens werkt in haar unieke niche rond soundscapes, kraut en eigenwijze electronica. De multi-dimensionele aanpak van haar avantgarde-popproject Tellavision zet zich bewust af tegen artistieke traditie, en neemt de luisteraar mee op een onvoorspelbare tocht vol synths, vervormde vocals en minieme percussie.

Speelde hier vroeger op

  • 05-10-2017
Concert
22:45

Le Motel

Zaal

De Brusselse producer Le Motel heeft een voorliefde voor de combinatie van organische, etnische sounds en elektronische elementen. Je kent hem van samenwerkingen met Roméo Elvis, YellowStraps, Clap! Clap! en Aliosha. Gilles Peterson is grote fan van zijn recentste release 'OKA' (Cosmic Compositions).

Speelde hier vroeger op

  • 05-10-2017