29/04 20:00

GLINTS + HOAR

Momenteel is Glints Artist in Residence in de AB en speelde in het voorprogramma van bands als Warhola, Vuurwerk en Bazart. Ze brengen een mix van hiphop, elektronica en pop die doet denken aan Mike Skinner & Kate Tempest.

Concert

Glints

Zaal

Glints - Antwerpenaar met Britse roots Jan Lemmens en gitarist Mathias Bervoets - bedient zich met hiphop, elektronica en pop om ijzersterke songs als 'Dread' en 'Divalent Diction' af te leveren. Het heeft het duo geen windeieren gelegd.

Momenteel is Glints Artist in Residence in de AB en speelde in het voorprogramma van bands als Warhola, Vuurwerk en Bazart. Over dat laatste optreden schreef De Morgen: "Afwisselend klonk Glints als het buitenaardse bastaardneefje van Mike Skinner, Kate Tempest en Jack Allsop. Zijn stijl van rappen neigde bij momenten dan weer naar die van een jonge A$AP Rocky". Complimenten moeten niet altijd subtiel geserveerd worden.

Speelde hier vroeger op

  • 29-04-2017
Concert

Hoar

Zaal

Over Hoar is nog niet bijster veel geweten. Wel weten we dat ze beats, gitaren, vocalen en samples combineert, met als resultaat 'a different approach to dancing', aldus de band zelf. Benieuwd? Check dan zeker single "Venice Of The North".

Speelde hier vroeger op

  • 29-04-2017