12/04 20:00

JASPER ERKENS + FAIR PHILLIS

Supertalent dropt langverwachte tweede plaat 'Drawing A Line'.

Concert
21:00

Fair Phillis

Zaal

Fair Phillis, artiestennaam voor de 25-jarige Bocholtenaar Philippe Thijs, is een talentvol singer-songwriter. Door het gebruik van een loopstation klinkt deze selfmade man als een volledige band.

Zijn drie debuutsingles werden reeds opgepikt door zowel Radio 2 als MNM. Zelf omschrijft hij zijn muziek als "Easy listening popmusic’. Speelde hier vroeger op

  • 12-04-2018
Concert
22:00

Jasper Erkens

Zaal

Een MIA, drie TMF-awards, een handvol radiohits, een show op Rock Werchter en een meest gedownloade debuutplaat op iTunes. Dat had Jasper Erkens voor zijn achttiende verjaardag al op zijn kerfstok.

Verkaste alsnog naar de fameuze BRIT School (Amy Winehouse, The Kooks, King Krule, Loyle Carner, ...) in Londen om zijn songwriting-skills aan te scherpen, ging vorig jaar zijn ALTREGO-cape even terug aan de kapstok om vanuit Amsterdam onder eigen naam nieuwe muziek te bedisselen. 

Nu is hij dus terug met 'Drawing A Line': "Een tweede debuut, een nieuwe start, waarop we nog een schim van de verlegen krullenbol uit 2009 herkennen en een internationale eigentijdse Erkens horen." (Dansende Beren)

Speelde hier vroeger op

  • 12-04-2018