17/10 19:00

KONTZERT. - LILI GRACE + ELLEN STEEGEN

Kontzert. presenteert een prachtige female double bill!

Concert
20:00

Ellen Steegen

Café

Ellen Steegenis de creatie van frontvrouw Ellen die er sinds 2015 voor koos om met band door haar droompopwereld te reizen. De zilveren plak op Limbomania betekende de eerste stap in de richting van haar debuut-EP ‘Upstairs’ dat in 2017 verscheen op FONS Records. Ellen Steegen weet met mijmerende gitaren en synthesizers begeleidt door jazz grooves hun psychedelische droompop à la Connan Mockasin toch toegankelijk te laten klinken.

Centraal staat de stem van Ellen die met bezwerende en inventieve melodieën alles tot een geheel weet te kneden. Anno 2018 is de band bezig met de opname van hun nieuwste single.

Speelde hier vroeger op

  • 17-10-2018
Concert
21:00

Lili Grace

Café

Lili Grace, dat zijn de zussen Nelle en Dienne uit Ham (België). Zij doen ongemeen boeiende dingen met twee stemmen, cello, keyboards en elektronica. Soms prachtig klein, soms bevreemdend met een randje. Muzikaal niet in 1 hokje te plaatsen. Het houdt fraai het midden ergens tussen zoete meisjespop, elektronisch geweld en kunstzinnige muziek.

Met hun dark- pop haalden ze in 2012 de finale van Humo's Rock Rally en deden ze voorprogramma's voor onder meer Trentemøller, CocoRosie, Nils Frahm, My Baby en eind 2016, Bazart. Daarnaast maakten ze muziek voor enkele theaterproducties. Live wordt de muziek zo ontwapend en vol vuur gebracht. Zien = ervan genieten! Deze twee jonge deernen bestijgen het podium alsof ze op de planken geboren zijn.

bevreemdend met een randje. Muzikaal niet in 1 hokje te plaatsen.

Speelde hier vroeger op

  • 17-10-2018