19/04 21:00

RADIO GUGA

Try out nieuwe festival set van de band rond meester stemimitator Guga Baùl

Afterparty met MC JORDY.

Concert
22:00

Radio Guga

Zaal

Radio Guga is de festivalband rond maestroloog Guga Baul.

Guga is een begenadigd stemmenimitator en weet uit die gave al langer charmante comedy te puren. Maar de maestroloog heeft nog andere pijlen op zijn boog. Geruggensteund door een fantastische liveband trekt Guga nu volledig de muzikale kaart.

Trouw aan zijn talent kruipt hij in de huid en het strottenhoofd van de meest uiteenlopende binnen- en buitenlandse muzikale grootheden. Het concept dat Radio Guga neerzet houdt dan ook het midden tussen een coverband en een tribute-band. Verwacht je aan een straffe live festivalband, maar uiteraard mét zangimitatie.

Je hebt geen budget, tijd en/of teletijdmachine nodig om concerten mee te maken van bijvoorbeeld Ozark Henry, Gorki, Mumford & Sons, Novastar, Bart Peeters, Das Pop, Clouseau, Adamo, Bob Marley, The Beatles, Elvis Presley, Gerard Lenorman, Stromae, Editors, Herman Van Veen of Arno. Radio Guga tovert ze allemaal schijnbaar moeiteloos op het podium.

Radio Guga, Music Maestro!

Speelde hier vroeger op

  • 19-04-2018
DJ's en feesten
23:30

Mc Jordy

Zaal

MC Jordy is een female kick-ass DJ met een aanstekelijke vibe en funky looks waartegen geen zonnebril bestand is. Ze staat voor een bonte mix van oldies en hits, een bom enthousiasme en een kanon aan ontwapening. Let’s have a ball!

Speelde hier vroeger op

  • 19-04-2018
  • 19-04-2018