13/07 23:55

SPLÉN

Yabba Dabba Doo! Zo trots als een pauw strijkt Splḗn opnieuw neer in de Charlatan. Tijdens de Gentse Feesten pakken ze uit met een feest vol disco-rariteiten, loeiharde wave en een occasionele oorwurm.

DJ's en feesten

Ben Penn

Belgica

Het brein achter succesvolle clubavonden releaste onlangs een fantastische EP (Spare Hobby/Carrera) op het label Safe Trip van Young Marco. Zijn muzieksmaak is even onberispelijk als zijn kledingstijl (zie THUMP Nederland), dus verwacht niet anders dan een straffe set vol house tot integere disco.

Speelde hier vroeger op

  • 13-07-2018
DJ's en feesten

Juice Blenders

Belgica

Nico Juice staat voor goede muziek. Braziliaans, disco, jazz: deze vrolijke vinyl-liefhebber weet als geen ander hoe deze verschillende genres samen te smelten tot een uniek geheel. Smaakt dit al naar meer? Dat dachten wij ook, ja.

Speelde hier vroeger op

  • 13-07-2018
  • 09-03-2018
  • 08-07-2017
DJ's en feesten

It.Takes.Two

Belgica

Het kleurrijke dj-trio is waarschijnlijk het beste, onontgonnen exportproduct van Brugge. Met open vizier banen deze vrienden zich een weg langs platenzaken op zoek naar verborgen parels en vergeten hoezen. Daarnaast organiseren ze hun eigen zomerfestival in eigen stad, hosten een maandelijkse radioshow op Villa Botta en debuteren voor ons tijdens Splén. Welkom It.Takes.Two!

Speelde hier vroeger op

  • 13-07-2018