14/11 20:00

THE LUNATICS IMPROCOMEDY MET LUKAS LELIE

Improcomedy & Stand-up

Met XANDER PEETERS, JELLE DENTURCK en LUKAS LELIE!

Comedy

The Lunatics

Café

“The Lunatics” profileren zich al enkele jaren als de groep die “impro comedy” brengt. Geen improvisatietheater pur sang dus, maar erop gebaseerd.

De comedy staat voorop: de grap, de lach, de knotsgekke wending, de hilariteit dus. En dat betekent snelle, snedige, verrassende en komische scènes. Om de zoveel seconden lach je, of dat is toch de bedoeling.

“The Lunatics” zijn klein begonnen (wie niet?), maar groeiden gaandeweg. Nu na bijna 15 jaar is alles ons bijna bekend: cafés, jeugdhuizen, wankele podia en planken op bierbakken, parochiezalen, culturele centra, vuile loges en backstages met marmer, schouwburgen, ja zelfs festivals als Pukkelpop.

Altijd staan 4 spelers en een flitsende MC (Master of Ceremony) garant voor een brok stomende comedy. En het publiek bepaalt wat er wordt gespeeld: de personages, de titels, de locaties, de decors...

Te vergelijken met “Onvoorziene omstandigheden” en met “De Lama's”, maar in een eigen stijl. Kwatongen beweren zelfs dat het beter is.

Komt dat zien!

Speelde hier vroeger op

  • 09-10-2018
  • 02-10-2018
  • 15-05-2018
  • 08-05-2018
  • 24-04-2018
Comedy
22:00

Xander Peeters

Café

Xander Peeters ontdekte zijn liefde voor de spotlights en twerken toen hij op het schoolfeest van zijn kleuterschool samen met zijn klasgenootjes “Als Je Van Beren Leren Kan” opvoerde. De mensen lachten, zijn buurvrouw werd weggevoerd met een epileptische aanval en Xander wist meteen dat dit zijn roeping was. Na jaren van meezingen met Disney Sing-A-Long video’s en spetterende optredens geven met de Goeferdingse Goochelclub, besloot Xander Woordkunst - Drama te gaan studeren in Gent.

Speelde hier vroeger op

  • 14-11-2017
Comedy
22:15

Jelle Den Turck

Café

Op een podium staan is zijn grote passie. Hij doet dat zowel als cabaretier als met zijn bands Dirk. en Protection Patrol Pinkerton. Een jonge creatieve duizendpoot.

Speelde hier vroeger op

  • 14-11-2017
Comedy
22:30

Lukas Lelie

Café

Lukas Lelie is de benjamin van de Vlaamse comedyscène. Hij is een droogkomiek met een hoge grapdichtheid. Hij won in 2013 de Lunatic Comedy Award en volgt daarmee kleppers als Philippe Geubels, Gunter Lamoot, Lieven Scheire, Bert Kruismans en Steven Goegebeur op. Lukas zal dus zeker nog van zich laten horen.

Lukas is ook afgestudeerd aan het RITS en was een van de makers van De Jeugd van Overbodig op de zender OP12.

Speelde hier vroeger op

  • 14-11-2017
  • 04-02-2014