26/04 20:00

WAAR IS KEN?

Met hun nieuw album probeert Waar is Ken? je opnieuw te verrassen met digitaal mos, dit keer balancerend op de stoeprand van het drukke stadsleven

Concert
21:00

Stefan Dixon

Zaal

De Zuid-Afrikaanse singer/songwriter Stefan Dixon zal de avond openen met akoestische pop/folk. Je kent hem ongetwijfeld van zijn Gorki-cover 'Mia' of zijn single ‘Vir Nou, Voor Nu’ met Klaas Delrue (Yevgueni).

Speelde hier vroeger op

  • 26-04-2017
Concert
22:00

Waar is Ken?

Zaal

Zwevend boven de rafelrand neemt ‘Waar is Ken?’ je met hun tweede CD mee op trip. Na een theatertour langs heel wat Vlaamse culturele centra is het tijd om ook in de clubs te onthaasten en nieuwe songs voor te stellen op de ondertussen kenmerkende WIK?-grooves, ondergedompeld in een bad vol welgemikte woorden.

Waar is Ken? was de afgelopen drie jaar bijna dagelijks te horen op de radio. Een tiental singles haalden de rotatie op Radio1 en sommige scoorden hoog in de VOX-hitlijst. Na de vele dagelijks airplay van Woordenstroom op Eclectic 24, het onvolprezen radiokanaal van KCRW (Californië), volgden nog een vijftal nummers op hun playlist.

Op uitnodiging van KCRW speelde WIK? in het najaar 2016 in Bardot Club in Hollywood, voorafgegaan door twee clubconcerten in New York. Ook werd er muziek van de band gebruikt in de internationale Netflix-serie Flaked. Live neemt WIK? je mee in een reizend muzikaal laboratorium dat niemand onberoerd laat.

Speelde hier vroeger op

  • 26-04-2017