MUZIEKCAFE CHARLATAN bevindt zich op de Vlasmarkt dat sinds jaar en dag het epicentrum is van het Gentse nachtleven.

Met 3 verschillende zalen (het café, de concert- en danszaal en de barbaar), een zomerterras, de wekelijks verschillende optredens en tal van beminde dj's is het een van de grootste en belangrijkste uitgaansgelegenheden van de stad Gent.

Op vlak van muziek kan hier werkelijk alles als het maar steengoed is, de verschillende genres vliegen er om de oren zonder te evenwel te storen. Lean back and relax or get up and dance.

Café

Charlatan café is elke dag open vanaf 19 uur, maandag gesloten. Concerten starten om 22u en zijn gratis, tenzij anders vermeld.

Vlasmarkt 6
Gent 9000

Zaal

De zaal gaat open om 21u bij een concert, om 23u op vrijdag, zaterdag of de dag voor een feestdag, indien geen concert.


Belgica

De achterste zaal (Belgica) gaat open om 23u bij een concert en om 24u op donderdag, vrijdag, zaterdag of de dag voor een feestdag.

Vlasmarkt 6
9000 Gent

Artcube (Galveston)

Wiedauwkaai 52B
9000 Gent

Sint-Jacods

Bij Sint-Jacobs
Gent

Bar Jos

Übergezellige bruine bar van en naast Charlatan met rustig salon voorzien van prachtige taferelen van Jan Van Imschoot op de eerste verdieping en Gentse "Rock 'n' Roll Wall of Fame" op de benedenverdieping .
Voor liefhebbers van het betere aperitief en digestief, de betere verse cocktails (onder andere de legendarische Strawberry Daiquiri) en een streep goeie muziek in de meest uiteenlopende genres.
 
Open vanaf 18u (tot max. 04u!), zondag en maandag gesloten.
Vlasmarkt 7
9000 Gent

Gloria

Het Krochtje is niet meer, lang leve Gloria!

Nieuwe bar van Charlatan. Elke dag open vanaf 16 uur, zondag en maandag gesloten

Vlasmarkt 17
9000 Gent